KUPONGSKOD: BY18

Vår garanti

Vi har ett brett utbud från den senaste klädstilen till populära klassiska klänningar för att du ska välja den perfekta brudklänningen. Låt det följa med dig i din glädje och livets minnesvärda ögonblick.

Brudklänning showroomFormellt klädutställningslokal

Vår fabrik grundades 2005, som ligger i Guangdong, Kina. Vi fokuserar på att producera underbara bröllopsklänningar, klänning och andra kläder professionellt. Vi har de bästa designersna och erfarna klädtillverkarna. Vårt Arbetsflödeshanteringssystem (WFMS) tillämpas fullt ut för att säkerställa vår klännings goda kvalitet effektivt.

MönstertillverkningHandgjorda pärlorBroderiHandgjord applikation

VÅRA FINEST HANDLINGSPRODUKTIONSTEKNIK
1.High-kvalitet Tyg överallt

Med hjälp av högkvalitativa 395 satin ingår importerad fabric.395 satin har mjuk beröring tjock konsistens och vacker glans. Och det är tyngre än någon annan typ av statiner.

2.Moderna Skräddarsy

Modern tredimensionell skärning är helt adopterad. Klädtillverkaren klipper ut ett preliminärt tygmönster av klänning direkt från mannequin. Efter en serie professionella framsteg och justering kommer klädpatronen att förvandlas till ett mer exakt pappersmönster. Då brudklänningen blir Skräddarsydd utifrån detta.

3.Magiska fiskben

Våra klänningar är gjorda med 4-7 högdensitets fiskben, fast och elastiska med perfekt fixeringseffekt som håller kroppen upp rak och ger en smickrande form. Dessutom skulle fiskbenen vara nästan osynliga på grund av en jämnt sömnadsteknik .Säkerhetsbandet är fastsatt på baksidan för att undvika obekväm obehag.

Dålig kvalitet brudklänning är grovt gjord utan fiskben som inte har någon form och ser billigt ut.

4.Perfect Foder

Hudvänlig duk är fodrad i kjolen med 0.08-0.15cm jämnt konsekvent nålkod. Täckt överlock ser rent och elegant ut.

Gränsen till klädsel med dålig kvalitet har ingen inredning, enkel överklockning med löst syning, lätt slitna ut.

5.Exquisite dragkedja

Inbyggd dragkedja behöver massor av komplicerade verk, men ser bra ut och känns trevligt. Alla som använder YKK dragkedja importeras från Japan.

På en dålig klänning är dragkedjan utsatt för oskärpa, och de använder billiga dragkedjor på bodice.