Välkommen till Bonnyin onlinebutik i Sverige, njut av din tid nu!!!
  • Cart

    Din varukorg är tom.

  • Favorites
  • KUPONGSKOD: BY18

Vår garanti

Betrodd

Lita av mer än 200 000 kunder och fortsätter att räkna. bonnyin är en av världens ledande leverantörer av bröllop och formella klänningar, med ett gott rykte för att tillhandahålla perfekta klänningar för alla tillfällen. Vi tillverkar vackra klänningar för kvinnor och flickor över hela världen dagligen och antalet nöjda brudar växer kontinuerligt.

Skräddarsydd

Alla bröllopsklänningar och formella klänningar kan anpassas. Varje bit är skräddarsydd individuellt efter de storlekar och mått som kunderna ger oss.

Bästa kvalitet

De bästa klädtillverkarna och erfarna designers anställs, som använder de senaste produktionsteknikerna för att skräddarsy din klänning. Klänningar och klänningar är tillverkade av högkvalitativa material med utsökt hantverk. Fodrad med handsyade pärlor och utsmyckningar.

Fantastisk leverans

Frakt över hela världen, med korta leveranstider och rimlig fraktavgift. Ett långsiktigt förhållande med kända transportörer från hela världen kommer att säkerställa att din beställning är på ett säkert och snabbt sätt till din tröskel.

Utmärkt kundservice

Oavsett vem och var du är, när du vill göra en beställning eller ge oss värdefulla råd, är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi värdesätter förhållandet med dig, varför vårt kundtjänst är här för att hjälpa. 24/7 livechattjänst är tillgänglig för alla frågor. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.