KUPONGSKOD: BY18

Tull & importskatt

Tullen är en myndighet som ansvarar för att reglera transporter som kommer in i ett land eller en region. Alla sändningar som skickas till och från ett land eller en region måste rensa tullen först. Det är alltid köparens ansvar att rätta tullen och betala relevanta tullar.

Vi lägger inte till skatter, moms eller andra dolda avgifter. Du betalar oss exakt det pris vi markerade på hemsidan, dvs. Varor subtotal + fraktkostnad.

I de flesta länder måste du dock betala skatter eller avgifter på importerade varor. Ibland medför varor under ett visst värde, eller i vissa kategorier, inte skatter.

Reglerna är olika i alla länder. Tyvärr finns det inget sätt för oss att känna till regler, regler, tullar, traditioner, metoder, smutthullar, system, pappersarbete, koder, lagar eller domar från varje land.

Därför kan vi inte, och kommer inte, erbjuda råd om skatter i ditt land. Som köpare är det ditt ansvar att ta reda på den informationen innan du beställer.

Om du måste betala importskatter och / eller tilläggstullar och försäljningsskatter, måste du betala det till kuriren vid mottagandet av paketet. Vi kan inte beräkna detta för dig och det finns inget sätt att förbetala det. Om du är fraktsändning eller skickar en presentartikel till någon, var vänlig och se till att de är medvetna om möjligheten att betala skatt vid mottagandet av varan.

Ta reda på så mycket du kan om dina importskatter i ditt eget land innan du slutar din beställning. Om du hittar information om importskattssituationen i ditt land och du tror att det finns sätt att minimera de skatter du måste betala (eller eliminera skatterna helt), berätta bara vad du behöver genom att ange instruktioner (om märkning, förpackning , Deklarationer, fakturor etc.) i kommentarfältet vid kassan. Vi är mer än glada att följa dina instruktioner.

Om föremålen kvarhålls av tullen, vem är ansvarig för godkännandet av föremålen

Om föremålen kvarhålls av tullen efter att skeppet har lämnat säljarens land, är köparen ansvarig för att de fångade föremålen är röjda.

Om en väldigt stor beställning levereras till mitt land, tar tullen min order

Ja, det är en möjlighet. Vi föreslår att du i förväg ber oss om att dela upp dina beställningar i flera mindre paket, som skickas på olika dagar för att undvika eventuella beslag.

Om tullar som uppkommit, vem är ansvarig

Det är köparens ansvar för eventuell kundavgift som kan debiteras från leverans. Hur importavgiften debiteras beror på varje lands anpassade policy.