KUPONGSKOD: BY18

About Us

Om Bonnyin

 

Bonnyin.se är den ledande online-återförsäljaren för bröllopsklänningar, speciella tillfällen klänningar, bröllopsklänningar och tillbehör. Med ett komplett utbud av balklänningar, aftonklänningar, festklänningar och studentklänningar, kommer framgång med stort ansvar. Kunderna kan bläddra i det stora online-urvalet och välja sina favorit klänningar med stor tillfredsställelse. Bonnyin är stolt över exceptionell kundservice, hög kvalitet och överkomliga priser. Vi har ansvar för våra leverantörer, kunder och kollegor för att säkerställa att våra produkter produceras under acceptabla förhållanden. För prom tjejer som vill hitta balklänningar av utsökta stilar och överkomligt pris, är Bonnyin ditt perfekta val.

 

Vår fördel

 

* Stort utbud Produkter

* Högsta kvalitetsgaranti

* Låga priser Alltid

* Professionell förpackning och leverans

* 7 dagar tillbaka och utbyte

* Ta din integritet allvarligt

 

Vision & Mission

 

Din glädje är vår glädje, vi känner till detaljerna, de viktiga sakerna. Vi märker känslorna, de personliga förbindelser som gör dina önskemål så viktiga och speciella.

Du kommer aldrig att vara ensam i Bonnyin, vi gör vårt yttersta för att tillgodose dina behov. Vår pre-Sales kundservice svarar på varje fråga, hjälper dig med mätningarna och rensar eventuella problem som du kan ha.

 

Bonnyin kommer att försöka få dig att bli kär i din festklänning! Visa nu!

 

Tjänsten e-post: [email protected]

 

Till er alla, från oss alla i vår webbutik - Njut av din shoppingupplevelse och lycka till på din stora dag!