Välkommen till Bonnyin onlinebutik i Sverige, njut av din tid nu!!!
  • Cart

    Din varukorg är tom.

  • Favorites
  • KUPONGSKOD: BY18

Kontakta oss

Support efter försäljning:


 

För frågor angående Orderstatus och annat support efter försäljning, logga in Mina beställningar och klicka på den beställning du behöver hjälp med. Från den detaljerade beställningssidan kan du enkelt granska beställningsinformation, spåra orderframsteg.

Om du har några frågor eller klagomål om de artiklar du har fått, vänligen kontakta oss.

Alla efterförsäljningsförfrågningar hanteras noggrant. Vi kommer att svara så snart vi har fått resultatet, var vänlig tålmodig. Ingen förfrågan lämnas obesvarad.

Du kan skicka in ett klagomål enligt stegen, vårt team kommer att ta hand om det inom en arbetsdag. Kontrollera ditt konto regelbundet för att få den senaste uppdateringen, du kommer att meddelas via e-post samtidigt. Vi svarar vanligtvis på alla förfrågningar inom en arbetsdag.

 

Support före försäljning:


 

För frågor innan du gör en beställning, vänligen besök vårt hjälpcenter. Hjälpcentret ger svar på de vanligaste frågorna. Dessutom har vi vänliga servicerepresentanter redo att hjälpa dig. Vi strävar efter att ge dig utmärkt kundservice och vi kommer att göra så mycket vi kan för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du har några frågor, kommentarer eller råd, tveka inte att kontakta oss.

 


 

Skicka in din förfrågan

* Obligatoriska fält