KUPONGSKOD: BY18

Hur man väljer

Varje kvinna vill se perfekt på sitt bröllop eller andra formella offentliga tillfällen. Passformen nedan ger information som kan vara användbar för dig när du väljer en perfekt stil för din kroppstyp och tema.

1. A-linje

Universellt smickrande är A-line siluetten verkligen en tjej bästa vän. Genom att försiktigt flamma från axlarna ner, skys det kurvor i stället för att hålla fast vid dem, för att skapa en elegant silhuett.

Är denna stil för dig? Om du är petite A-Line lägger du till illusionen av längd; Om du är lång kan den lägga till fullhet, och om du har kurvor du hellre skulle täcka, gör A-linjen det också.

2. Balklänning

Den mest traditionella av alla klännings silhuetter, bollkedjan lägger kurvor genom att accentuera midjan och flyter graciöst in i en full kjol. Kjolen är utmärkt för att gömma hela höfterna och skapa en underbar timglasfigur.

Är denna stil för dig? Ett perfekt val för formella eller "saga" inspirerade händelser, boll kappstil gör en underbar klassisk bröllopsklänning. Titta bra på de flesta kroppstyper.

3. Kolonn / Mantel

Figurhängande kolonnklänningar kommer i en mängd olika stroplösa och baklösa stilar. Den här moderna stilen har blivit populär bland brudar som vill ha ett elegant eller strandbröllop.

Är denna stil för dig? Ett elegant val för alla med breda axlar eller smala, atletiska byggnader, det kan också förlänga en petit figur. Men om det finns vissa områden som du hellre inte skulle accentuera, kanske den kladdiga designen inte är stilen för dig.

4. Sjöjungfrun / trumpet

Känd som trumpet eller "passform och flare" är mermaidklänningar monterade överst och känns dramatiskt runt knäet.

Är denna stil för dig? Mermaid silhuetter accentuera byst, midja och höfter ger en timglasfigur, så det är perfekt för att visa upp dina kurvor.

5. Empire

Denna empire silhuett har en bodice med en hög midja direkt under bysten. Utseendet kan vara antingen mjukt eller flytande eller mer strukturerat och klassiskt, beroende på tyget och det snitt som används.

Är denna stil för dig? Empire silhuetten drar uppmärksamhet upp, förbättrar midjan medan mjukning av höfterna gör det till ett bra utseende för de flesta kroppstyper.

6. Mini

För den super sassy bruden slutar den allt populärare brudsminjen långt över knäna och är perfekt för att visa upp ett par sexiga stift.

Är den här stilen för dig? Den passar bäst för informella eller utomhusbröllop och är särskilt lämpligt för sommarstrandbröllop. Lika smickrande för längre brudar med långa ben eller kortare brudar som vill dyka upp längre på sin speciella dag.

7. Knälängd

Ett annat bra utseende för en avslappnad brud slutar denna klänningens hem precis under knäet.

Är den här stilen för dig? Många petit eller kurviga brudar väljer denna stil för både elegans och komfort. Bäst för cocktailbröllopsmottagningar eller bröllop under varmare månader.

8. Te-längd

Te-längd klänningar har ett hem som faller någonstans mellan knäets botten och botten av kalven, vilket skapar en elegant men avslappnad stil. Populär på 1950-talet, är denna stil ett bra val för dem som vill lägga till en tappningslag till sitt bröllopsemble.

Är den här stilen för dig? Te-längd klänningar är idealiska för att visa upp dina ben och uppmärksamma ett vackert par skor! Ett populärt val som en "andra" klänning att byta till för din mottagning.

9. Ankellängd

Ankel-längdsklänningen häms precis vid anklarna och visar därmed dina fötter och skor. Kjolen kan vara antingen full eller passande.

Är den här stilen för dig? Perfekt för brudar som vill presentera sig som smart, snygg och modern. Eftersom den här kjolens karm inte rinner på marken är det också mycket eftertraktade för utomhusbröllop eller för bruden som bara inte vill att gästerna kliver på promklänningar 2017!

10. Golvlängd

Bara lite längre än ankellängdens brudklänning, är den här stilens kjol inte avsedd att dra på golvet utan snarare flyta bara inches ovanför den. Vissa golvlängdsklänningar kommer med detaljering längs kanten för att accentuera stilen.

Är den här stilen för dig? Snarare än att ha dina skor och fötter som är täckta av din klänning, kan du ha en synlig syn på din bröllopsensemble. Varför inte lägga till en annan färg till ditt bröllopsemble, till exempel rött och ha på sig ett par skor i den färgen? Gäster kommer bli glatt överraskad när de ser ett slående par skor som tittar ut när du går nerför gången!