KUPONGSKOD: BY18

Betalningsmetoder

Vi tar betalning för dina beställningar enkelt genom att tillhandahålla ett antal praktiska betalningsalternativ. Nedan följer en guide till de olika betalningsmetoder som stöds av oss, så du kan välja den lämpligaste betalningsmetoden för dig.

Vi vill påminna alla kunder om vilka de är ansvariga för eventuella lokala hanteringsavgifter och intermediära bankhanteringsavgifter. Därför bör kunderna bekräfta totala betalningsbelopp med sin lokala bank. Om vi har mottagit din betalning skickar vi dig ett mail för att bekräfta. Så när du betalar framgångsrikt, glöm inte att kolla din e-postadress.

Kreditkort (Visa och Mastercard)

Du kan betala oss online med Visa och Mastercard. Det är den bekvämaste metoden att betala online.

Western Union (Du kan få Western Union BENEFICIARY information på Checkout sida)

Vi vill att alla Western Union-transaktioner ska fungera smidigt för våra kunder, så var noga med att kontrollera det totala betalningsbeloppet först. Vi kan inte täcka några hanteringsavgifter som läggs till av lokala Western Union-filialer. Efter att du skickat pengarna, vänligen maila [email protected] med ditt MTCN, fullständigt namn, land, valuta och exakt belopp. Efter eller tidigare (båda tillgängliga) skickar du pengarna, du kan placera ordern (välj Western Union som betalningsmetod) på vår webbplats, så att du kan spåra din oder i framtiden.

Banköverföring (telegrafisk överföring) (Du kan få den ÖVRIGA informationen i Checkout-sidan)

Vi vill att varje banktransaktion ska fungera smidigt för våra kunder, så var noga med att kontrollera det totala betalningsbeloppet med dem först. Vi kan inte täcka några hanteringsavgifter som läggs till av lokala bankaffärer. Efter eller tidigare (båda tillgängliga) skickar du pengarna, du kan placera ordern (välj Banköverföring som betalningsmetod) på vår webbplats, så att du kan följa din oder i framtiden. Efter att du skickat pengarna, vänligen maila [email protected] med detaljerad betalningsinformation.