KUPONGSKOD: BY18

Användarsäkerhetspolicy

Ansvarig marknadsföring

Bonnyin strävar efter att främja produkter med realistiska, trovärdiga och rimliga krav. Om du tror att kraven i kampanjen för Bonnyin inte uppfyller ovanstående villkor, vänligen kontakta oss via Kontakta oss sida.

 

Lagkrav

Bonnyin lovar, när så är fallet, att avslöja eventuella ansvarsfriskrivningar och meddelanden som kan krävas enligt lokala lagar.

 

Risk i samband med produkter

Bonnyin erbjuder kunderna högsta kvalitet material och mönster i allt vi levererar, och vi lovar att avslöja alla risker, om några, i samband med produkterna på ett korrekt och lätt att hitta sätt.

 

Prenumerationer ansvarsfriskrivning

Testimonials som visas på Bonnyins webbplats är individuella erfarenheter, vilket återspeglar kundernas verkliga erfarenheter. Vi kan dock inte garantera erfarenheterna i något fall. Ingen kompensation gavs för dessa testimonials.

 

Länkar till tredje parts webbplatser

Bonnyins webbplats innehåller länkar till andra webbplatser som underhålls av tredje part. Dessa länkar erbjuds endast efter eget gottfinnande. Bonnyin garanterar inte och ansvarar inte för produkten, kvaliteten, funktionaliteten eller det övergripande webbplatsinnehållet som finns tillgängligt på tredje parts webbplats. Sekretesspolicyen för någon tredje parts webbplats kan skilja sig väsentligt från det sekretessmeddelande som gäller för din användning av Bonnyins webbplats. Vänligen se personuppgifterna för alla tredje parts webbplatser för mer information.

 

Anslutningar till tredje part

Bonnyin är världsledande online-återförsäljare för bröllopsrelaterade produkter och vi har inte eller föranleder någon anslutning till tredje part på vår hemsida.

 

Kontakt information

Bonnyin ger kunderna korrekt och lättillgänglig kommunikation. Om du har några frågor, vänligen se Kontakta oss sida.